Inhoud
Een hotstone massage is een weldadige lichaamsbehandeling.

Hotstone massage therapie is een geweldige intense massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht de spanningen en kan na afloop van de behandeling veel energie geven. Nadat de stenen op het lichaam zijn gelegd gaat je verder met het masseren met de warme stenen en olie. Het lichaam wordt dan optimaal gestimuleerd om spanningen en afvalstoffen los te laten en af te voeren.

De combinatie van warmte en beweging (thermodynamica) maakt dat de massage dieper in het spierweefsel inwerkt, ook stimuleert het de orgaanfuncties en de stofwisseling. De hotstone massage draagt hiermee bij aan het zelfgenezend vermogen van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam en brengt het lichaam in balans. Bovendien vergroot het gebruik van warmte het gevoel van welzijn en geborgenheid.

De hotstone massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen.

Tijdens de workshop wordt een uitgebreide massage aangeleerd.

Wil je uitsluitend been en voet kunnen behandelen? Schrijf je dan in voor de workshop van een dagdeel: Hotstonemassage Been en Voet.
Data
2018-2019 datum dag tijd
Hotstonemassage 2019 13/4 zaterdag  9.30-15.00
 
Kosten
2018-2019 lesgeld lesmateriaal
Hotstonemassage 95,00 syllabus 15,00
optioneel:
digitale hotstonebak met 24 stenen, thermometer en voetbandeaux 2x 
207,50

Klik hier voor de inschrijf- en betaalinstructie. 
Examen
De workshop wordt afgerond met een certificaat. 
Triggerpointmassage
iets voor jou?