Met gepaste trots presenteren we de online cursus Oncologie & RIAB en worden er 101 cursussen GRATIS vergeven in het kader van de subsidie NL leert door.

 

Het doel van de scholing is om de medisch pedicure/pedicure plus te leren hoe ze voor uiteenlopende oncologische patiënten complicaties kan signaleren, voorkomen en inschatten wat risicovolle situaties zijn inzake de voetzorg van deze patiënten. Door middel van het nieuwe RIAB formulier wordt geleerd om middels klinisch redeneren een weloverwogen beslissing te kunnen nemen. RIAB staat voor Risico inventarisatie en analyse behandelplan.

 

ProVoet heeft het Risico inventarisatie Analyse en Behandelplan in ontwikkeling, wat je ook ambulant kunt gebruiken. De basis voor al je behandelingen in de toekomst!

Amice biedt vanaf juli GRATIS gesubsidieerde scholing aan voor jou, waarbij het RIAB centraal staat en het levert je 24 KRP punten op in 5 domeinen.
Domein Voetzorg - oncologie 6
Domein Voetzorg - overige risicovoet (niet DV/RV) 6
Domein Voetzorg - overige voetzorg 6
Domein Omgevingsbewust handelen 4
Domein Ondernemerschap- 2

 

De scholing is een primeur en wordt online verzorgd door specialisten uit het vak: Karlien Bongers (oncoloog), Tineke de Beer (Medisch Pedicure plus) en Chantal Wildschut (Medisch Pedicure en Pedicure sport). Er zijn geen livemomenten op school.

 

Voor Medisch Pedicures bestaat de scholing uit oncologie met RIAB.

(zeer geschikt als voortraject voor de specialisatie Medisch Pedicure Oncologie).

 
Voor Pedicures plus bestaat de scholing uit overige risicovoet, voetafdrukken en RIAB.


Laten we er voor gaan om de kwaliteit van de pedicures te verhogen.

Pak je kans en meld je snel aan! (er is een beperkt aantal gratis plaatsen beschikbaar)

Meld je aan met de formulieren van subsidie 1.

Leer van de specialisten!