Er is sinds een aantal jaren een groeiende vraag naar pedicures en schoonheidsspecialisten in loondienst. 

Amice verzorgt al bijna 30 jaar beroepsopleidingen op het gebied van (Medisch) Pedicure en (Allround) Schoonheidsspecialist.

Uniek is het dat wij als een van de weinige particuliere scholen naast de branchevariant ook de MBO3+4 mogelijkheid aanbieden (met goedkeuring van de Minister van O,C & W).
De opleiding kan in voltijd of deeltijd worden gevolgd en (volgens de voorwaarden) ook met studiefinanciering of een "leven lang leren-krediet" van de overheid.

De redenen waarom studenten een MBO opleiding bij ons doen en niet bij een ROC :
  • de persoonlijke aandacht is groter, door de kleinere groepen
  • er zijn veel maatwerkoplossingen mogelijk voor bijvoorbeeld wanneer je nog sneller wilt, of wanneer je niet zo snel kunt.
  • de normale opleidingsduur is aanzienlijk korter
  • de prijs verschilt in verhouding daardoor niet heel erg veel van een reguliere opleiding
Je kunt kiezen uit de volgende opleidingen:
De Brancheopleiding wordt het meest gekozen door studenten die naast werk of zorgtaken een beroep willen leren. In deze variant kom je 1 of 2 dagen naar school. Studiefinanciering is niet mogelijk. Wel zijn er onder voorwaarden mogelijkheden -ook nog in 2019- om de studiekosten aftrekbaar te maken van je inkomstenbelasting. Lees er meer over op de site van de belastingdienst. Ook biedt de overheid, ook onder voorwaarden een "leven-lang-leren-krediet" aan.

Amice biedt deze opleidingen aan in verschillende tempo's waaronder ook een Sprintvariant.
Schoonheidsspecialist
Pedicure

Medisch Pedicure

Heb je speciale vragen of wensen? Neem dan direct contact op voor een persoonlijk advies: wij denken graag met je mee, ook in evt. maatwerkmogelijkheden.
Wil je graag eens meekijken in de les? Dat kan op afspraak tijdens schooltijden.
Wat vinden onze studenten?