Inhoud
Label INSCHRIJVEN BLAUW

Een hotstone massage is een weldadige lichaamsbehandeling.

Hotstone massage therapie is een geweldige intense massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht de spanningen en kan na afloop van de behandeling veel energie geven. Nadat de stenen op het lichaam zijn gelegd gaat je verder met het masseren met de warme stenen en olie. Het lichaam wordt dan optimaal gestimuleerd om spanningen en afvalstoffen los te laten en af te voeren.

De combinatie van warmte en beweging (thermodynamica) maakt dat de massage dieper in het spierweefsel inwerkt, ook stimuleert het de orgaanfuncties en de stofwisseling. De hotstone massage draagt hiermee bij aan het zelfgenezend vermogen van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam en brengt het lichaam in balans. Bovendien vergroot het gebruik van warmte het gevoel van welzijn en geborgenheid.

De hotstone massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen.

Tijdens de workshop wordt een uitgebreide massage aangeleerd.

Wil je uitsluitend voet en been kunnen behandelen? Schrijf je dan in voor de workshop van een dagdeel: Hotstonemassage voet en been.  
Label INSCHRIJVEN BLAUW 

Data
2020-2021 datum dag tijd
Hotstonemassage voorjaar  24/10 zaterdag  9.30-15.00
 
Kosten
2020-2021 lesgeld lesmateriaal
Hotstonemassage 110,00

15,00
optie:hotstonebak met stenen 215,00


hier vind je de inschrijf- en betaalinstructies 
Examen
De workshop wordt afgerond met een certificaat.