Inhoud
Wat is een Chinese voetmassage?

In China is het al meer dan 4000 jaar heel gebruikelijk om uw voeten regelmatig te laten masseren. Tijdens een Chinese voetmassage worden de reflexzones en de meridianen in voeten en onderbenen behandeld. Deze zones corresponderen met punten in uw hele lichaam, zoals organen, weefsel en spieren. De massage bevordert de doorbloeding en het lymfesysteem, waardoor afvalstoffen kunnen worden afgevoerd en blokkades kunnen worden opgeheven. Een traditionele Chinese voetmassage werkt dus ontspannend, vitaliserend en reinigend.

Welke klachten of wanneer?
  • Stress
  • Lichte lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn
  • Spier- en zenuwpijn
  • Slapeloosheid
  • Diabetes
Wat leer je?

je leert de verschillende technieken die gebruikt worden tijdens een Chinese voetmassage. Verder krijg je basisinzicht in de meridianen, acupunctuurpunten en reflexzones in voet en onderbeen.

Onze visie op Chinese voetmassage

De traditionele Chinese geneeskunst is oud. Oeroud. Generatie op generatie werd kennis verdiept en doorgegeven. Kennis van het lichaam, over de werking van het lichaam, over energie en ontspanning. En de heilzame werking ervan. Wij geloven dat de reguliere geneeskunde en behandelmethodes in het Westen heel goed aangevuld kunnen worden met de eeuwenoude kennis van de Chinese geneeskunst. Daarom geven wij deze rijke Oosterse kennis graag aan je door.

Combineer de workshop Chinese voetmassage met onze workshop ontspannende voetmassage en verrijk uw praktijk.

Belangrijk om te weten

Bent je nog geen 3 maanden zwanger of probeer je zwanger te worden? Dan is het niet verstandig om deel te nemen aan deze cursus. Een aantal technieken kunnen contracties van de baarmoeder veroorzaken.
Data
2017-2018 datum dag tijd
Chinese voetmassage 2018 15/1 maandag 9.30-15.00
Chinese voetmassage 2018 9/7 maandag 9.30-15.00
 
Kosten
2017-2018 lesgeld lesmaterialen
Chinese voetmassage 90,00 syllabus 15,00
massageolie 7,50
totaal 22,50

Klik hier voor de inschrijf- en betaalinstructie! 
Examen
De workshop wordt afgerond met een certificaat.