Inhoud
Chinese handmassage is een holistische massagevorm met een sterke spirituele grondslag die gecombineerd wordt met specifieke technieken van acupressuur en klassieke handmassage.

Tijdens een Chinese handmassage worden de meridianen in de hand en onderarm behandeld. Deze zones corresponderen met punten in je hele lichaam, zoals organen, weefsel en spieren. De massage bevordert de doorbloeding en het lymfesysteem, waardoor afvalstoffen kunnen worden afgevoerd en blokkades kunnen worden opgeheven. Hierdoor versterkt het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Een Chinese handmassage werkt dus ontspannend, vitaliserend en reinigend.

Onderwerpen
  • De filosofie achter Chinese handmassage en zijn geschiedenis.
  • Uitleg en demonstratie van de technieken.
Programma

De dag begint met de kennismaking en een korte theoretische uitleg van Chinese handmassage en zijn geschiedenis.

Na een uitgebreide demonstratie van de technieken is het de bedoeling om zelf te masseren met één van de mede cursisten. Je leert hoe je een weldadige Chinese handmassage kunt geven.

Wat neem je mee naar huis?

Bij deze workshop ontvang je een mooie en duidelijke cursusmap waarin alles wat op deze dag wordt behandeld stap-voor-stap wordt beschreven. Na het volgen van deze workshop ben je in staat om zelfstandig een ‘Liefdevolle massage waarbij je hart, handen en ziel zich harmonieus verbinden’ te geven.
Data
2018-2019 datum dag tijd
Chinese handmassage najaar 2018 17/9 maandag 15.30-21.00
Chinese handmassage voorjaar 2019 1/7 maandag 15.30-21.00

De workshop start vanaf 6 personen. 

 
Kosten
2018-2019 lesgeld lesmaterialen
Chinese handmassage 95,00 syllabus 15,00
massagolie 7,50
totaal 22,50

Kijk hier voor de inschrijf- en betaalinstructie. 
Examen
De workshop wordt afgerond met een certificaat.