Een complete Branche of MBO opleiding in 1,5 jaar afronden in kleine lesgroepen met veel individuele begeleiding. Dit in tegenstelling tot reguliere ROC opleidingen waar je vaak drie jaar bezig bent voor hetzelfde diploma in een vollere klas. Wanneer je de kosten van beide opleidingen gaat vergelijken zul je zien dat het totaalbedrag elkaar niet veel ontloopt.
Na de opleiding ga je direct aan de slag en kun je dus zo’n twee jaar eerder je droom uitoefenen en je eigen salaris verdienen of je eigen salon starten!

Bovendien kun je in maart al starten!

De mogelijkheden bij Amice zijn enorm breed.
Je kunt kiezen voor een voltijdsopleiding waarbij studiefinanciering mogelijk is (van 18-30 jaar). Met het Leven lang leren krediet is ook Studiefinanciering mogelijk als je tussen 32 en 55 jaar bent!
Of je kiest voor een 1, 1,5 of 2-jarige MBO opleiding deeltijd (niet leeftijdsgebonden).

Studiefinanciering wordt verstrekt bij de volgende voltijdopleidingen:
Een MBO diploma in deeltijd halen kan bij de volgende opleidingen:

De MBO opleidingen zijn voor een groot deel gelijk aan de Brancheopleidingen, maar er is méér.
Bij Amice bieden de verschillende MBO opleidingen jou:
- keuzevakken waardoor je breder bent opgeleid
- algemene vakken waarbij je vaardigheden ontwikkelt die nodig zijn voor communicatieve en sociale eigenschappen.
- stage (Beroeps Praktijk Vorming), dit kan zelfs op verschillende stageplekken. Waardoor je veel bruikbare ervaring opdoet in de praktijk.

Je bent beter voorbereid op het bedrijfsleven, wanneer je een eigen bedrijf gaat starten én als je gaat solliciteren op een functie in loondienst.

Iedereen, ongeacht leeftijd, heeft een zeer waardevol diploma in handen wanneer het een MBO diploma is. Een MBO opleiding is dus zeker niet alleen voorbehouden aan jongere studenten!

Heb je interesse in een MBO opleiding die meer bij jou past? 
Kom dan naar onze DEMOdagen in April

Lukt dat niet? Je mag altijd een persoonlijke afspraak maken voor uitgebreide persoonlijke informatie en inschrijven voor het traject dan bij jouw wensen past!
daarom een MBO opleiding bij Amice!