Inhoud
Menzis heeft als een van de eerste zorgverzekeraars in Nederlands de eisen voor vergoeding van behandelingen van gecontracteerde Pedicures Plus aangescherpt: 

Menzis heeft besloten om 2019 als overgangsjaar te hanteren t.a.v. de eis “medisch pedicure”: In 2019 wordt een pedicure DV (diabetische voet) nog geaccepteerd als onderaannemer bij de podotherapeut. Per 2020 staat Menzis dit niet meer toe. Pedicures plus krijgen dus, vanaf nu, anderhalf jaar de tijd om zich verder te laten scholen tot medisch pedicure. Als jij al pedicure plus in 2020 voetzorg wilt blijven leveren aan DM patiënten vallend onder de basisverzekering van Menzis, dien je in het bezit te zijn van een diploma medisch pedicure.

Dit kan betekenen dat je als huidig Pedicure Plus een flink aantal klanten gaat verliezen.

Wij willen je daarom een extra motivatie geven voor het volgen van de opleiding Medisch Pedicure bij Amice opleidingscentrum.

Waarom bij Amice?

Wij hebben bijna 28 jaar ervaring in het opleiden van Pedicures en Medisch Pedicures (sinds 2008), en alle varianten die we de afgelopen jaren hebben gehad.

Amice is een ProVoet erkende opleiding.

Wij werken met hooggekwalificeerde en gemotiveerde docenten en gastdocenten.

Wij kunnen je daarom het juiste maatwerk bieden in deze opscholing! 

Wij hebben meerdere startmomenten per jaar; doorgaans in september en februari/maart.

Wij bieden de opleiding Medisch Pedicure al aan in verschillende varianten:

De reguliere opleiding Branchediploma Medisch Pedicure en een snellere variant: de Sprintopleiding
Als enige opleider in Nederland kun je bij Amice ook de MBO variant doen, waarbij je
het MBO niveau 4 diploma behaalt. Hiermee kun je dan gemakkelijker doorstromen naar het HBO.

Voor alle opleidingen kun je in aanmerking komen voor pdfvrijstellingen op basis van eerder behaalde certificaten, diploma's of examens, wat ook de opleidingsduur vermindert. Denk hierbij aan certificaten DV/ RV (met registratiebewijs KRP) en AOV of middenstand.

Met de module Risicovoet kun je je zelfs dit jaar nog laten registreren in het KRP als Medisch Pedicure in opleiding. Informeer naar onze mogelijkheden!

Wij denken heel graag met je mee in een voor jou passende oplossing, en in elk geval maken we GRATIS een POP (persoonlijk ontwikkelingsplan) voor je op!

Bel of mail ons meteen voor een vrijblijvend gesprek of een offerte.

Ben je al opgeleid bij Amice? Informeer dan naar onze klantenkorting!