Het is momenteel een uitdagende tijd. Veel mensen zijn zich aan het her-orienteren op de arbeidsmarkt. Aangezien ons vak voornamelijk bestaat uit 'handwerk' zal dit zeker blijven bestaan! Voor (Medisch)Pedicure zien we zelfs krapte in de markt ontstaan. Dus mogelijkheden te over voor om- en bijscholing in onze branche!

Daarnaast zien we een enorme toename van van stress door alle corona-perikelen. Mensen hebben meer dan anders behoefte aan ontspanning, een massage, gezichtsbehandeling of goedverzorgde handen/voeten.

Onze lessen gaan vrijwel allemaal door. Theoretisch online en Praktisch voor de nieuw te starten opleidingen vanaf 15 februari weer.
Omdat Amice inmiddels 30 jaar bestaat hebben we in de maand februari diverse kortingsacties doorgevoerd op de pagina's verwerkt zijn.nieuw zegel oranje blauw 30 jaar wit rand 10 cm 1

Wij kunnen ons voorstellen er vragen zijn omtrent de opleidingen / cursussen en workshops die wij bieden en staan je graag te woord. Zo kunnen we een telefonische of digitale intake plannen en het blijft ook mogelijk om afspraak te maken op de Amice locatie om de sfeer te proeven en een stukje les te ervaren. Wij maken dan samen met jou een gratis Persoonlijk Ontwikkelings Plan/POP.

Meld je hier aan voor een intake en gratis POP of bel 0342-492876.
Wij zijn telefonisch het best bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 9.00-13.00 uur.

In Utrecht bij het Beauty College/ ROC Midden Nederland verzorgen wij de opleiding Pedicure en Medisch Pedicure.
kennis maken? Leuk!
maak nu een afspraak!
Ben jij er ook bij?