Inhoud

                                                                                                                                      Label INSCHRIJVEN BLAUW

Nederland leert door - Subsidieregeling


(Online) scholing
De subsidieregeling NL leert door mag gebruikt worden door iedereen die een band heeft met de Nederlandse arbeidsmarkt, 18 jaar op ouder is en de AOW leeftijd nog niet heeft bereik. De regeling is bedoeld voor zowel werkenden, waaronder ook zzp'ers en zelfstandigen, als niet werkenden.

De aanvraag voor het scholingsaanbod is ingediend. We verwachten dat dit ongeveer half november wordt goedgekeurd door de overheid. Hierna kun jij je gratis inschrijven voor ons online aanbod. Jij meldt je aan en Amice handelt de administratie en kosten voor je af! Het gratis aanbod is beschikbaar tot 31 juli 2021, zolang de subsidie strekt.

Je krijgt bij de training persoonlijke begeleiding om jouw leerdoelen te realiseren. De training wordt online via de E-Plaza aangeboden.
Je kunt dus op eigen tijd en in een veilige leeromgeving studeren.

Project Samen scholen we beter.
We hebben een uniek opleidingscollectief. Het collectief bestaat uit Berlitz Schools of Languages B.V., Tailor ICT Training BV en Amice Opleidingscentrum B.V.. Samen willen we bijdragen aan het bevorderen van de ontwikkeling van (potentiële) werknemers, ZZP’ers en werkzoekenden. Ook willen we degenen die door de COVID-19 wellicht genoodzaakt zijn zich om- of bij te scholen helpen hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten met behulp van relevante cursussen. We bieden samen een zeer divers scholingsaanbod waar zowel werkgevers als werknemers van profiteren. Ons project draagt hiermee direct bij aan het vergroten van de kansen op de arbeidsmarkt en/of op het weer verkrijgen van
arbeid.

Heb jij interesse in één van onze cursussen of in een gratis intake? Laat dan je gegevens hier achter. We houden je op de hoogte wanneer je je kunt inschrijven. Zo kunnen wij jouw plekje garanderen.


                                                                                                                                       Label INSCHRIJVEN BLAUW

Data
Dit is een Maatwerk opleiding. Je kunt starten nadat je reactie op je quickscan hebt gehad en je hebt ingeschreven. 
Kosten
opleiding/onderdeel inschrijf  lesgeld termijnen examens
         
 
Examen
 
Onderwijs
Doelstelling:
Een traject afronden voor betere aansluiting op de arbeidsmarkt of een extra voorbereiding voor een vervolgopleiding. 
Leren vanuit je huis!