Tineke de Beer
Ik geef op dit moment geen lessen meer, maar ik heb wel alle lessen op het gebied van pedicure en medisch pedicure verzorgd bij Amice.
Sinds 1982 heb ik een praktijk in Nieuwegein. Al die tijd heb ik fulltime gewerkt als pedicure en pedicure plus. Sinds 2009 werk ik ook als medisch pedicure. Ik geef nu leiding aan 8 medewerkers in mijn bedrijf.

In 1989 ben ik bij Berber Hoogkamer in Utrecht les gaan geven. Dat opleidingsinstituut is er helaas niet meer. Sinds 1991 heb ik bij Amice lesgegeven en vanaf 1994 bij Havenco in den Bosch. Daarnaast ben ik examinator geweest bij SEPVO, later KOC en weer later Capabel.
Ik verzorg op verzoek lezingen voor pedicures op beurzen, bijeenkomsten en congressen.

Ik blijf nog steeds verbonden met Amice omdat Amice toch een beetje mijn kindje is! Met Denise samen hebben we heel veel ontwikkeld voor de opleiding pedicure en medisch pedicure. Het belangrijkste van Amice is dat er toch altijd gekozen wordt voor kwaliteit van de opleiding en dat komt de leerling alleen maar ten goede. Daarnaast vind ik de sfeer onderling bij de medewerkers erg goed en dat maakt het fijn om er bij te horen.

Kijk op mijn website: www.voetenbeer.nl