Inhoud
Misschien wil je heel graag pedicure worden en heb je weinig mogelijkheden om dat als dagopleiding te volgen. Mogelijk heb je ook al de nodige voorkennis omdat je al een opleiding tot bijvoorbeeld schoonheidsspecialist of sportmassage hebt gevolgd. Misschien heb je al de nodige ervaring met ondernemen omdat je al een eigen bedrijf hebt (gehad). De pedicure sprint opleiding is geschikt voor jou als je zelfgemakkelijk en gedisciplineerd kunt studeren. Je gaat geheel zelfstandig aan de slag met de theorie, die in een goede structuur is ingedeeld. Wel zijn er enkele groepsmomenten om je vragen door te nemen. De praktijk aanleerlessen volg je op school, maar oefenen doe je thuis.

De sprint opleiding wordt aangeboden als branche opleiding.

Opleidingsduur: 19 maandagavonden van 19.00-22.00 uur  Theorie online en praktijk op school

Vakinhoud
  • Theorie: anatomie/fysiologie, pathologie, theorie van praktijk, hygiëne arbo en milieu (HAM), deze wordt thuis bestudeerd, er zijn 2 avonden voor vragen
  • Praktijk: 15 x basisbehandeling
  • Ondernemersvaardigheden: start je bedrijf, het ondernemersplan wordt thuis geschreven, er zijn 2 avonden uitleg en tweemaal controle van het ondernemersplan
Data
2017-2018 datum dag  tijd
Pedicure Branche Sprint najaar 2017 25/9 maandag 18.30-±21.00
Pedicure Branche Sprint voorjaar 2018  5/3 maandag 18.30-±21.00

Vraag hier het volledige rooster aan!
 
Kosten
2017-2018 lesgeld termijnen lesmaterialen*
Inschrijfgeld 50,00    
Pedicure Branche Sprint
Vakdeel + Start je bedrijf sprint
1257,00 5 x  boeken 283,00
materialen 425,00
totaal 708,00
       
Optie: Los onderdeel Theorie 450,00    
Hoewel de informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen startdata, cursusdagen, prijzen en lesgelden wijzigen.

Hier vind je de inschrijf- en betaalinstructies

*zelf aanschaffen:

motor, ultrasoon, alcoholbak, posdisan, lekdicht plasticbak voor instrumenten, kleine plastic materialenbakjes, veiligheidsbril, reinigingsdoekjes, jersey hoeslaken wit (voet en schoenmaatmeter als je MP gaat doen) (na uitleg in de les) en bedrijfskleding (uitleg per brief)

Zijn je Studiekosten aftrekbaar?
Volgt u de opleiding voor uw (toekomstige) beroep? Dan mag u hiervoor de kosten aftrekken, zoals lesgeld en de kosten voor studieboeken. Zie de aanvullende toelichting ‘Studiekosten of andere scholingsuitgaven’. U kunt deze toelichting downloaden via www.belastingdienst.nl 
Onderwijs
De studiebelasting voor deze opleiding is 12 uur per week.
Tijdens de praktijklessen zal het regelmatig nodig zijn dat je een model meebrengt. Je werkt tijdens de lessen met je eigen motor. 
Examen
2017-2018 Theorie Portfolio Praktijk Kosten +
Pedicure Branche Anatomie/fysiologie
Pathologie
Casus Theorie van de praktijk

Start je bedrijf Basisbehandeling pedicure 800,00

Examens worden apart in rekening gebracht.
De examens worden zoveel mogelijk bij Amice afgenomen.  De examens worden jaarlijks in augustus vastgesteld. De informatie over aanmelden, prijzen en data kun je terugvinden in de studiewijzer.

Je dient de theorie examens behaald te hebben voordat je praktijk examen mag doen.