Denise van Wassenberg in gesprek met Mabel Smeeing, eigenaresse van Appearance Cosmedische Huidverbering.

Deze week was ik op bezoek bij onze oud cursiste Mabel Smeeing in haar bedrijf in Amersfoort.
Wat een passie straalde Mabel uit, wat een prachtig professioneel bedrijf op een mooie locatie heeft zij opgebouwd! En wat is het bijzonder om elkaar na zoveel jaar terug te zien...Ze mag met recht trots zijn op hetgeen zij heeft weten te realiseren. We hebben veel bij te praten!

In 1997 is Mabel bij Amice gestart met haar opleiding Schoonheidsverzorging. Ik herinner me nog goed het intakegesprek met haar. Als Nigeriaanse was het taalissue wel spannend maar niets bleek de gedreven Mabel in de weg te staan om haar doel te bereiken. Zij haalde in een keer haar diploma! Mede dankzij de strenge maar rechtvaardige docenten en de intensieve begeleiding en eigen gedrevenheid.

Mabel had veel plezier in haar opleiding, genoot op onze school en wilde alles weten over het vak. Ze zette al haar motivatie en passie voor het vak in om de theorie te kunnen volgen en blonk zeker ook uit in de praktijklessen.

“Amice voelde voor mij als een warm bad”, vertelt ze, “het was een mooie tijd daar!”

Ze was na de basisopleiding zeker nog niet uitgeleerd. De Voortgezette opleiding was haar volgende doel en ze behaalde vol overtuiging haar diploma! En ondertussen kreeg ze ook nog drie kinderen!

Na deze opleidingen heeft zij zich ingeschreven voor de opleiding Skin Therapy aan de School of Arts and Esthetics in Londen. Met al haar kennis heeft zij zich nu gespecialiseerd in huidverbetering. Zij noemt haar behandelingen zelf “Cosmedisch”, een mix van cosmetisch en medisch. Zij werkt veel samen met artsen en huidtherapeuten, ze heeft heel veel kennis van ingrediënten en de werking ervan op de verschillende huidtypen.

Mabel heeft het heel erg naar haar zin in haar werk en blijft zich daarnaast graag ontwikkelen. Haar grote droom is het ontwikkelen van haar eigen productlijn, haar eigen merk. Maar daarvoor, zegt ze lachend: “... heb ik alle kennis in huis, maar heb ik nog een sponsor nodig!”
Dus als je iemand weet:

Op haar website www.appearance-amersfoort.nl vind je haar gegevens.
Of maak gewoon eens een afspraak voor een behandeling met advies op maat, een echte aanrader!

Archieffoto’s van Mabel rond 1997 – 1999

20151202 233538    mabel massage voor brochure