“ In 2011 ben ik begonnen bij Amice in Barneveld met de studie pedicure. Dit was een omscholing voor mij omdat ik altijd tandartsassistente ben geweest. Dit beroep kon ik vanwege mijn gezondheid niet meer uitoefenen. Het beroep van pedicure heb ik altijd mooi gevonden. Ook omdat ik dit beroep aan huis kan doen en mijn eigen tijd kan indelen. Na een intake gesprek met Denise van Amice was ik helemaal enthousiast.” We zijn in gesprek met onze ex-student Yvonne Muller.

Yvonne is bij Amice de opleiding gaan volgen op aanraden van haar eigen pedicure. Zij heeft hier nooit spijt van gehad.: “ Ik heb een hele leuke studietijd bij Amice gehad. Vooral door de betrokkenheid van de leerkrachten en door de geweldige klasgenoten; wij komen nog steeds af en toe bij elkaar en hebben overleg als wij tegen een pedicureprobleem aanlopen.”

Zij heeft hard moeten studeren -doordat zij jaren niet meer had gestudeerd was het even wennen- maar ze heeft ook veel gelachen! “Ik kan me ook nog de uitleg tijdens de anatomie les van Patricia herinneren over een "Mars" (chocoladereep). Wat dat in je lichaam doet met de energieomzetting en je spijsverteringsstelsel. Als iemand de spijsvertering niet snapte kwam iedere keer de " Mars" weer als voorbeeld. Door dit voorbeeld vergeten we het nooit meer... Ook de praktijklessen van Liesbeth waren altijd boeiend en leerzaam. Bijna iedere week moesten we een model meenemen waarop we de geleerde handelingen in praktijk konden brengen.”

Zij noemt ook de administratie en boekhoudlessen van Erna: “Deze kennis is onmisbaar als je een eigen praktijk begint.”

Yvonne is erg blij dat ze de stap heeft genomen om bij Amice de pedicureopleiding te gaan doen. In oktober 2012 heeft zij haar diploma behaald.

Zij werkt nu als Amice Professional met veel plezier in haar eigen salon: Pedicuresalon Yvonne Muller in Apeldoorn.