Inhoud
Een praktijk voor uitsluitend Permanente Make-up of de specialisatie als aanvulling op uw huidige praktijk: dit vak geeft je een prachtige mogelijkheid een goed draaiend bedrijf op te bouwen of uit te breiden. Veel mensen zijn op zoek naar een goede Permanente Make-up specialist. Als je deze kans pakt, dan lift je mee in een groeiende vraag.

Je hoeft geen schoonheidsspecialist te zijn om deel te nemen aan deze opleiding.

Uitgebreide opleiding
De opleiding bestaat uit 15 intensieve lesdagen. Niet alleen de praktijk, maar ook de theorie wordt uitvoerig besproken. Je oefent daarbij thuis of in je praktijk en maakt de opdrachten die we gezamenlijk in de les bespreken. Op deze manier sta je stevig in je schoenen als je klanten van een mooie permanente make-up voorziet.

Technieken
Er zijn erg veel verschillen te zien in de manier van werken, vooral als het al wat langere tijd geleden is aangeleerd. Tijdens deze cursus leer je de nieuwste methoden en technieken aan, met een mooi, goed werkend apparaat, fijn materiaal en goed onderbouwde theorie. In het bijzijn van de docent zet je eyeliners en wenkbrauwen. Vooraf oefen je op kunststof en varkenshuid, zodat je goed begeleid wordt in het zetten van mooie wenkbrauwharen en eyeliners die passen bij de vorm van het gezicht. Het plaatsen van een lip liner of het maken van full lips behoort tot de mogelijkheden.

Behandelingen
Je neemt zelf je modellen mee, die drie keer voor een behandeling mee naar de les komen met een tussenperiode van minstens 1 maand. De dagen zijn bij aanvang van de opleiding bekend. Er zijn meerdere behandelingen met toezicht. Tijdens de opleiding zie je het model steeds terug en kun je de voortgang bespreken met de docent en evalueren met medecursisten. De vormen en kleuren worden dan steeds uitvoerig besproken.

Deze opleiding biedt Amice aan in samenwerking met PMU Nederland Opleidingen.

Wanneer je je via Amice inschrijft voor deze opleiding in Barneveld, betaal je slechts 50,00 i.p.v. 135,00 inschrijfgeld.

Wij kunnen ook een kennismakingsworkshop voor je organiseren. Neem contact op voor de mogelijkheden!
Data
2017-2018 data dag tijd
Permanent Make-up start 20/11 2017 3x maandag +dinsdag
dan
vanaf januari 9x dinsdag
10.00-16.00

De eerste 6 lessen komt Microblading aan bod. 
Kosten
2017-2018 lesgeld lesmateriaal termijnen
Inschrijfgeld* 50,00    
Permanent Make-up 5985,00 excl btw inclusief apparaat mogelijk

Informatie over lesgeld en materiaalkosten vind je hier op deze pagina.

* Let op!
Als je via Amice aanmeldt voor de opleiding die in Barneveld gegeven wordt, dan betaal je bij inschrijving 50,00 i.p.v. 135,00 inschrijfgeld
Meld je hier voor deze interessante korting.