Inhoud
Schott&CO is onlangs een samenwerking aangegaan met PURE Genetic Lifestyle.
Zij hebben een hoogwaardige analyse ontwikkeld die het mogelijk maakt om te testen op genen die in verband worden gebracht met bepaalde ziekten en om zicht te krijgen op o.a. erfelijke bepaalde aandoeningen, voedingsintoleranties, allergieën, reacties op medicatie. Maar zelfs ook inzicht in de spiervezeldominantie. Op basis van de uitkomst van deze analyse kan een vitaalplan op maat worden ontwikkeld. Het is een unieke, effectieve manier om de gezondheid van mensen te bevorderen en risico's op ziekten te verkleinen.

Wat betekent dit voor jou als professional?
Voortaan kun jij coachen vanuit het meest ideale startpunt op het gebied van LifeStyle. Wij bieden jou tools om een compleet genetisch profiel van jezelf of cliënten te kunnen ontwikkelen. De analyse is bedoeld voor iedereen die nu en in de toekomst zo gezond mogelijk wil leven.
Bovendien vergroot je behandelmogelijkheden en is dit een interessant verdienmodel zonder investeringen.
Voor jou als VitaalCoach, LifeCoach, VoedingsCoach/GewichtsConsulent of Functional Personal Trainer betekent dit een prachtige en waardevolle aanvulling op jouw huidige dienstenpakket!

Meer weten over PURE Genetic Lifestyle?
Bezoek een van onze informatieavonden over de mogelijkheden.
Tijdens de gratis informatieavond bespreken wij de volgende onderwerpen:
Inzicht in muscle en body typingReacties op ruim 1.000 voedingsmiddelenInteractie met geneesmiddelenRisicoanalyse van talloze ziekten en aandoeningenPreventief advies geven via het toepassen van een wetenschappelijke benadering.

Uiteraard ben je in de gelegenheid om vragen aan ons te stellen.
Data
2016-2017 datum dag tijd
PURE Genetic Lifestyle 5/4 woensdag 19.30-21.00

toegang is gratis, wel even inschrijven.
vermeld op het inschrijfformulier bij opmerkingen: Genetic Lifestyle 5/4