Inhoud

                                                                                                                                    Label INSCHRIJVEN BLAUW

Social Media
E-learning 

Social Media? Wat moet ik ermee?


Hoe maak je een merk van jezelf of van je product of dienst. Wie is je klant? Hoe vind je je klant? En... hoe kun je daarbij gebruik maken van sociale media platforms als Facebook of Twitter?
Als moderne ondernemer hoor je ook digitaal zichtbaar te zijn. In deze e-learning wordt je geïnformeerd over virale Marketing en de enorme invloed van bestaande Sociale Media Platforms.

In de E-Plaza vind je het video lesmateriaal en de reader. Je bekijkt voorbeelden van verschillende collega’s uit jouw vakgebied en je krijgt handige tips mee voor het uitbreiden van je kennis. Daarnaast krijg je handvatten voor de opzet van het Sociale Media Communicatieplan voor de ondernemer. Ook wordt aandacht besteed aan de gebruiksregels en gevaren rondom veiligheid en de privacy.

Daarna ga je met een opdracht aan de slag in de praktijk. Je gaat aan de slag met het aanmaken en inrichten van een profiel op Twitter en Facebookpagina voor je bedrijf of merk. Of je gaat aan het werk met je communicatieplan, om meer volgers te genereren op je pagina.

Uiteraard krijg je bij deze e-learning een reader met samenvatting en tips.

Certificaat
De workshop wordt afgerond met een digitaal certificaat social media.

KRP accreditatie
6 punten.
Domein Professionaliteit
Categorie Beroepsvereisten.

De docent Marie Pastoor is van huis uit docent Nederlands. Zij heeft ruime onderwijservaring in het MBO, in verschillende opleidingen.
Sinds 2010 heeft zij haar eigen bedrijf, MeerPassie! Communicatie en Coaching, in Utrecht. Met de start van het bedrijf heeft zij zich meteen geschoold in de mogelijkheden van Sociale Media als Twitter, LinkedIn en Facebook. Zij heeft meerdere ondernemers geholpen met de opzet en het inrichten van verschilende Sociale Media kanalen.

                                                                                                                                       Label INSCHRIJVEN BLAUW

Data
2020-2021 start   licentie
Social Media  Elke 1e werkdag vd maand via E-Plaza Inlogcode na ontvangst van de betaling  2 maanden
1x eventuele verlenging 25,00
 
Kosten
2020-2021 lesgeld
Social Media 110,00

Kijk hier voor de inschrijf- en betaalinstructie. 
Examen

Je ontvangt een certificaat na deelname.
Bij KRP registratie ontvang je 6 punten.